Tentang Kami

1) Hundu nyaéta hiji organisasi layanan ngarancang jeung manufaktur. manajemén urang nu komitmen kana produk jeung jasa kualitas luhur. komitmen konstan ieu geus dipikawanoh ngaliwatan persetujuan kalawan ISO9001: 2015 & ISO14001: 2015 sertifikasi.

2) Hundu Electronic Co., Limited, ngadegkeun taun 1997, nyaéta ngarancang jeung manufaktur organisasi husus dina produk elektro-akustik, majelis kabel, harnesses kawat, kitu ogé produk periferal komputer relevan lianna.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

WhatsApp Online Chat !